Hoe Steve Ballmer weet te inspireren (op zijn eigen manier)

admin October 3, 2012 0
Hoe Steve Ballmer weet te inspireren (op zijn eigen manier)

Steve Ballmer is wat je noemt een typische Amerikaanse manager. Hij staat bekend om zijn harde uitspraken, het zwaaien met een honkbalknuppel in zijn kantoor, enzovoorts. Een opkomst zoals in het bijgaande filmpje past dan goed in het plaatje.

Toch is het van belang om het onderstaande in de juiste context te plaatsen. Dergelijke ‘developers conferences’ duren soms wel meerdere dagen en bouwen continu naar een climax. Die climax is dus de directeur die het evenement afsluit met een daverende speech. Voor degene die dit tafereel van achter zijn laptop bekijkt is het een bizar gezicht, maar voor degene die toen in de zaal was… was het precies de juiste snaar.

Comments are closed.